i think that i might be falling in love with you..sorry

Jag sitter hemma hos min älskade mormor. Ska fråga om jag får öppna godis snart,det är söndag jag vet. Men man måste ha godis under helgen? Älskar verkligen min mormor mest av allting. Hon är den underbaraste människan jag någonsin har träffat,det finns ingen som är så snäll som min mormor.Hon är verkligen en ängel.Annars så har jag bara varit hemma idag,min syster är sjuk och jag var sjuk förra veckan så hoppas att jag inte blir sjuk igen. Nu när skolan börjar och allting.Hade magsjuka som ni kanske visste. Usch jag avskyr det.Ja just det! Skolan börjar imorgon för dom flesta,men inte för dom på Vittra dom har lov till på Onsdag..it sucks. För tiffany går ju där och då kommer hon förmodligen bomba mig med sms när jag är i skolan? Haha lärarna kommer få damp på mig vafan. Och egentligen skulle jag ha pluggat multiplikationtabellen under lovet,blev det av? Nej det blev det inte.Orkade inte,ska man göra någonting man inte orkar ?Haha så är mina tankar. Och man vill ju inte veta av skolan när man har lov.Drömde en helskum dröm inatt..Kan berätta.den lär vara ointressant men orkar inte någonting annat just nu..

Såhär var det :
Jag var med mina två kompisar Hanna och Anton och vi satt utanför blå kiosken och käkade varsin mos.. Helt plötsligt så hör vi på radion ''TA SKYDD UNDER TAK'' och precis när det är sagt så typ kommer det ett tak över oss,skumt.. sedan så säger radion '' Vi är under attack , det är bäst att stanna inne'' . Och vi slängde oss på marken med händerna på huvudet och helt plötsligt hör vi bara en ''KABOOOOOOOM'' haha typ. Och då hade våran skola blivit träffad.Sedan springer vi till mitt hus och upp på mitt rum. Men då slänger vi oss på golvet igen för dom bombar fortfarande. Och helt plötsligt kommer 4 marsian gubbar in..Ni vet såna på Mars haha. Nej jag vettefan. Helsjuk var den iallafall och den kändes så sjukt riktig så jag va helt kallsvettig när jag vaknade och mitt hjärta gick i 1000493 km /h typ. Jag försökte kortfatta den och jag hoppas ni förstår ändå :).

Sitter just nu och läser lite inne på peter08's blogg,ni vet kissies lillebror peter? Har följt honom i några ( rätt många) år nu faktiskt. En av dem få bloggarna jag följer och jag har riktigt fastnat för denna..Vet inte varför för den skiljer sig inte så mycket från andra bloggar men den är typ mer kreativ tror jag. Och jag tycker att den är bra och så är det ;)Är inte på blogghumör egentligen,men man måste ju. Ska strax ta sminktips..det var ett tag sen,så ni får la ha det så roligt tills jag bloggar igen ;) puss & kram / Sämsta uppdateraren ever.

Gash..jag suger..


..Verkligen med mitt bloggande. Uppdaterar er nu istället.Massa.

Jag och min kära storasyster åkte ju till göteborg i Lördags.Vi köpte en alla♥dags present till mamma. Vill ni veta vad hon fick? En parfym som hette Womans Dream eller någonting. Ni skulle bara veta hur otroligt gott den luktade.Sen köpte vi en handgjord ''påse'' från indiska.Och så fick hon lite godis :). Ni skulle bara veta hur glad hon blev. Inte bara för presenten utan för att vi verkligen åkte ner till göteborg tillsammans och att vi var vänner.Hon ska fylla 18 så hon är lite problematisk,haha!♥

Sen har jag inte gjort så mycket. Tiffany sov hos mig Lördag till Söndag.Jag sov hos henne Söndag till Måndag. Jag var jättetrött på SöndagsKvällen men det var skönt att komma hemifrån. Har lite problem inom familjen just nu så jag är väldigt ledsen och så därför sov jag hos henne. Vi tittade på ''Tropic Thunder'' asgrym.''Pretty Woman'' och Någon mer,kommer inte ihåg vad den heter.På morgonen (Måndag) tittade vi på ''I taket lyser stjärnorna'' så otroligt fin hihi.

Natten till Tisdag var jag magsjuk.Fyfan säger jag bara,jag hatar att spy. Men nu är jag frisk igen så det är gött.
Spydde så fort jag åt/drack någonting.Så det var inte så roligt direkt men tur att det gick över så fort iallafall :).

Idag var jag med H,vi gick till stan och typ några snygga killar glodde asmycket på oss och gick efter oss. Störande men.Vi var på mc donalds och åt.För lata för något annat,Haha sedan så gick vi till plojen och köpte dricka,gick och satte oss på några stolar utanför cubus och pratade.Sedan klockan kvart i 4 var hon tvungen att gå .Hon skulle ta bussen hem klockan 4 så hon hade bråttom till sin syster.Så jag drog hem och satte mig vid datorn och drack cola. Nu ska jag strax göra pannkakor till mig :).Hungrig människa här,♥

Ni får en söt bild.Fastnade verkligen inte på bilder idag dock.Älskar verkligen bilderna.göteborg

Tjabba!
Drar till centralen för att åka till göteborg med min storasyster om en liten stund. Kommer bli sjukt roligt.
Umgås ju nästan aldrig med henne längre så vi bestämde oss för att göra någonting roligt tillsammans.
Älskar min syster otroligt mycket. Finns ingen bättre än henne.Bloggar när vi är hemma,med lite bilder.
Nu måste jag gå och äta. Ha det bra,puss <3

RSS 2.0