things you can´t control

Ögon röda utav lycka, en tom mage fylld med lust med ett par läppar fuktiga utav åtrå som spelar pjäserna i ett parti shack där bonden skriker efter drottningens tillåtelse att tala. Mannen är familjens huvud men kvinnan är nacken och nu sliter vi hängslen åt alla olika håll. Lämna mig inte och gökmamman putter ungen ut ur det restbyggda boet som faller handlöst ner i skatans trygga sköte 3 grenar under, för att vaggas in i en absurd atmosfär utav förnekelse. Han är inte min men jag smeker hans kind som om klockor aldrig kommer att ringa igen. Varför denna självdestruktivitetfrågar de tidiga skolårens klassförestånare som plågade själen om jante och hans lagar, smeker grusplanen där vi spelade boll med min kropp och när ska det ske, hur ska det sluta? Saltet utan jod är slut i kvarnen, kramar och vrider fastän tomheten är närvarande. Spärrar upp ögonen och avger ett förvånat ljud när det  inga täckande salt flingor ner singlar ner och försämrar synen utav facitet till matteprovet vi en gång önskat att vi haft. Flickan i mig är klar nu, men är du frågar jag mannen ifråga fast hans blick möter aldrig min. Saltkvarnen slängs på köksbordet som välter ett glas på fot och rosén rinner ut överallt precis som blodet från det brustna hjärtat . Röda och kladdiga fingeravtryck på fotspåren du lämnade från när du gick imorse hem imorse innan jag hade vaknat.

Skit också nu är allt förstört…

förlåt för kass update.

boulevard of broken dreams

Han brukar släpa fötterna längs med asfalten och sparka lite lätt med dyra sneakers på små sten. Sen kväll, mitt i natten eller en tidig morgon men aldrig ensam utan alltid skuggan tätt intill. Regn, dimma, snö eller soluppgång men jag undrar allitd vart hans tankar är? Stegens takt talar om ett par tyngda axlar men jag tror han är en ängel för tre våningar upp från sovrumsfönstret lyser det om honom. Pojke, nästan man men hans kropp åldras dag för dag, vart ska det stanna, när ska det sluta?

Varje natt betraktar jag honom från avstånd. Vad tänker han och vad är hans mörkaste hemligthet? Vem är den han håller kär och vad förde honom just hit?  Att inte veta kittlar mitt nyfikna sinne och mina tankar rusar iväg till ett land utav fantasier.

Huvudet höjs, blickarna möts och gatlyktan speglas i hans blanka ögon. Min blåa iris möter hans, den talar till honom.

Mystiska nattvandrare, kom in i lägenheten min och låt mig värma dig. Inga namn, inget prat bara ditt huvud vilandes i mitt knä. Låt mig smeka ditt hår tills du somnar, jag lovar dig, allt kommer att bli bra.


självkänsla/självförtroende 2

HÄR HAR NI 4 PUNKTER SOM ÄR NÅGRA UTAV MINA FAVORIT EGO TIPS!
NI BEHÖVER INTE ALLS HÅLLA MED MIG ELLER TA EFTER UTAN DETTA ÄR BARA VAD JAG TYCKER !

•SOLARIUM -
så man håller sig brun och fräsh! Ingen förtjänar att vara en liten blekfis. 

• SMINK - Bara jag har på mig mitt smink så känner jag stor självkänsla. Det behövs inte mycket bara foundation, puder, mascara, rouge och läppstift! Mitt BRONZER powder är ett måste i min nessesär!

• MUSIK - Jag brukar ha peppad och maxad musik i min ipod när jag typ går i stan eller går i skolans korridorer det boostar en också väligt mycket. Jag lådsas likxom att det är jag som sjunger låten eller att den handlar om mig. De får mig även att känna mig mer viktig än andra! HAHA!

• SOLGLASÖGON - Bakom mina solglasögon kan jag va mig själv! Haha nej men asså jag är kär i mina brillor det spelar ingen roll om det är sol, regn eller mörkt ute, jag har på mig dem anyway! Dessutom ser man mycket mer cool ut i solglasögon, men ser typ mystisk ut! I like it, så köp ett par snygga glajjor! Lovar att ni kommer må bättre!

NÅGRA UTAV MINA  EGOBOOST LÅTAR

Fergie ft Ludacris - Glamorous
LOK - Sug min
Litanol - Farlig tjej (goodspeed remix)
The Killers - On top


"hon utgör en ny definition för kurvor och skapar avund bland alla subbor"

"Ingenting kan stoppa mig, du måste döda mig med dina bara händer"


LATER♥

love hiim . han är helt underbaaar :D

vem snackar jag om ?
gissa ?
svaret får ni imorgon :)
LATER ♥

vill du tjäna lite extra pengar ?

Vill du tjäna pengar, gratis?

Samla pengar här! Det är en jättebra hemsida, enligt mig. Man samlar poäng genom att besöka hemsidor osv, det är enkelt och det går snabbt om man är aktiv! Registera dig här! Och börja samla poäng redan nu, allting  är faktiskt 100% gratis, och kom ihåg:Du ska vara aktiv!♥
Perfekt för dig som vill tjäna lite egna pengar gratis !
Det rekomenderar jag verkligen !!!!

självkänsla/självförtroende

Jag har hört många som sagt att jag har mycket luft och att jag tror mig endast för min blogg. Jag har levt i 12 år och jag har haft min blogg i ca 1 år. Jag har ALLTID trott mig och då menar jag inte att jag sett ner på andra eller tyckt att jag är mycket bättre än vad andra människor är. Jag har bara alltid haft väldigt god självkänsla, jag har alltid trott på mig själv. Jag har alltid varit den som sagt vad jag tycker och tänker, jag har alltid varit den som vågat säga ifrån, jag har alltid varit den som vågar att ha fiender och ovänner. Jag har heller aldrig försökt att passa in någonstans, jag har alltid varit mig själv och gillar inte andra de, fine screw them! Men i flera år har min självkänsla och mitt självförtroende varit på topp!

Nu kommer det som jag egentligen vill ta upp!
Vad är självförtroende? Vad är självkänsla?


Självförtroendet sitter inte på utsidan (tro det eller ej), det sitter inte i hur mycket pengar man, det sitter inte på kläderna man använder utan de sitter i hjärnan, vårt tänkande och vårt tal!
När jag var sisådär 9 -10 år så tyckte jag inte att jag var särskillt fin, jag hade fult hår och jag hade inget smink! Men folk hade respekt för mig endå och det var för att jag var stenhård, visade klart och tydligt var som var okej eller inte okej, och jag sa alltid vad jag tyckte! Jag har alltid haft min mun, alltid haft mitt tal, alltid haft mina yttrande!

Att trycka ner andra för att själv framstå som stark och tuff är inte heller självkänsla/självförtroende, snarare tvärt om. Man får skämta på andras bekostand, man får göra sig roliga på andras bekostnad, men då får man även tåla om någon gör sig rolig på ens egen bekostnad och man ska även kunna skojja på sin egna bekostnad!
(Ja jag har hängt ut folk och kanske sagt elaka saker till folk, men det är för att det är mina åsikter och om dem skulle komma fram till mig och fråga varför jag gjorde så, så skulle jag kunna sätta mig ner med dem och prata med dem och säga vad jag tycker på ett vuxet sätt, jag är inte den som gör något fittigt men sedan inte vågar se personen i ögonen och istället tittar ner i marken med skam)

Glöm inte, självförtroendet sitter innuti er!
Inte på er!

Stay tuned tills nästa gång:
5 steg till bra självförtroende!


justin bieber - baby feat ludacris äger fett ! i love den sången på allvar. det är min marijuana

Hej , förlååååååååt för dålig uppdatering . Men jag har helt enkelt inte haft tid .
Är hemma hos min mormor nu , men mina engelska kusiner . så det är därför.Nu vet ni det .
Sitter här i hennes kök helt ensam , im mr lonely. haha , iaf jag har inte gjort så mkt nu i veckan.
Jag har påsklov . Har firat påsk med släkten , väldigt trevligt må jag säga. Skulle kanske sovit över
hos min sötaste. Men dock så blev inte det av. Hennes cykel cpade och mina kusiner åker hem imorn.
Ska iallafall kanske träffa Louise på tisdag. Hoppas iallafall det går :) Men aa . Jag ska lägga upp videosarna
jag och min kusin gjorde förut idag . Det är värstaaaa roligt. Haha ni kommer garva ihjäl er. Dock hittar jag
inte usb-kabeln till kameran just nu :/ Men dt kanske blir imorn eller ngt.. Aja, jag lovar att blogga mera .
Men ibland hinner jag faktiskt inte. Som nu i veckan iallafall. Höhö . Jag ska fixa min blogg finare. JAG SVÄR.
Måste sticka nu , så vi hörs & i love you !

Berightback

RSS 2.0